Espai de Criança Natural Mima'm

 • Persones

  Des de Mima'm potenciem la tendresa, la proximitat, les paraules, les mirades... entre les persones grans, petites i a punt de néixer.

 • Vincle

  Des de Mima'm facilitem eines i recursos que promouen el vincle afectiu, facilitant que emergeixi el que de manera innata portem tots a dins.

 • Acompanyament

  Des de Mima'm acompanyem els diferents moments i processos que giren entorn la criança. Entenem per acompanyar: escoltar, respectar, oferir, fer costat, mirar, acceptar, créixer...

Massatge Infantil

El Massatge Infantil és una antiga tradició que s’ha aplicat i transmès a diferents cultures al llarg de moltes generacions.

El tacte és el primer llenguatge dels nadons, els nodreix, a nivell físic i a nivell emocional. Fomenta la comunicació i la nutrició afectiva durant els primers anys de vida, els quals tenen una repercussió directa en la salut física, psíquica i emocional al llarg de tota la seva vida. Alhora afavoreix el desenvolupament positiu dels vincles afectius entre pares i/o tutors i nens/es.

Actualment, i gràcies a estudis d’investigació, s’ha comprovat que el contacte físic aporta una gran quantitat de beneficis als infants i a les seves famílies. Els quatre principals són: interacció, estimulació, alliberació i relaxació.

TALLER DE MASSATGE INFANTIL

Té com a objectius reforçar el vincle entre l’adult i l’infant i ensenyar els moviments del massatge. També hi ha un espai per parlar dels dubtes que puguin sorgir referents a les situacions més comuns (físiques i emocionals) que es presenten durant la infància.

Els tallers de Massatge Infantil es fan en grup, entre tres i cinc famílies (mare i/o pare, tutor i/o tutora amb el nadó).

També hi ha la possibilitat de fer tallers individuals.

INFORMACIÓ GENERAL

- Periodicitat: 6 sessions, 1 cop per setmana.
- Durada: 1:30h cada sessió.
- Horaris i ubicacions: Consultar dates, a l'Espai Mima'm Llavaneres.

PROGRAMACIÓ

1a. Sessió: peus i cames.
2a. Sessió: panxa i còlics.
3a. Sessió: pit i braços.
4a. Sessió: cara i esquena.
5a. Sessió: estiraments.
6a. Sessió: repàs general.

*Totes les sessions consten d’una mateixa estructura: acollida, relaxació, massatge (a cada sessió incorporem nous moviments), diàleg i comiat.

MATERIAL

El material necessari que ha de portar cada família és el següent:

 • Una tovallola (si és aïllant millor).
 • Roba còmoda i mitjons antilliscants per l’adult.
 • Bolquers, tovalloletes i roba de recanvi pel nadó.
 • Un parell de joguines que li agradin a l’infant, si ja volteja o interacciona amb elles.

COST

110 euros el taller (6 sessions).

Inclou: el taller, l’oli vegetal pel massatge i un dossier amb els moviments de massatge i articles relacionats.Per a més informació o inscripcions, si us plau, posa’t en contacte fent click aquí.

 

"Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d´espaimimam.com sense el consentiment i per escrit per part de espaimimam.com. L´utilizació no autorizada d´aquests continguts derivarà en las responsabilitats legals corresponents."

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Más información sobre la política de Cookies.