Saltear al contenido principal
Mima'm: 650 959 288 Llavaneres: 658 184 038 Matar贸: 695 455 563

Novetats Abril

Nous Tallers de Massatge Infantil: Setmanal i Intensiu

馃専聽Un Espai Familiar on ens podrem retrobar amb el cos, amb els propis l铆mits i amb les emocions que acompanyen tot aquest proc茅s.聽
馃専聽Salts, equilibris, balancejos i posar a prova la for莽a, la destresa i l’agilitat a nivell individual i en relaci贸 al grup.
馃専聽Els adults preparem un entorn de seguretat i acollidor permetent que els Infants exerceixin el seu dret al risc amb un acompanyament respectu贸s, amor贸s i des de la pres猫ncia.

馃専聽El Dissabte dia 7聽d鈥橝bril de聽17.30ha 19h.

馃専聽Acompanyen la Marta Camacho i les聽acompanyants de Petit Mima鈥檓.
馃専聽Aportaci贸 econ貌mica: 20 euros聽per fam铆lia. Les places s贸n limitades.

馃専聽A l’Espai Mima’m Llavaneres.

Grup de Creixement Familiar, espai per a Mares i Pares

馃専聽La crian莽a 茅s un proc猫s de creixement constant.聽En el decurs de les viv猫ncies quotidianes ens plantegem la manera m茅s respectuosa de poder acompanyar els nostres infants. Observar i respectar les seves necessitats, sovint ens confronta amb les pr貌pies i sorgeixen dubtes, es presenten reptes i, sovint, tamb茅 dificultats.

馃専聽Els grups de creixement familiar s贸n espais on poder plantejar tot el que ens succeeix, nodrir-nos, i teixir una xarxa de vincles i interessos comuns, aprofundint en tots aquests aspectes, en parella tamb茅 si 茅s el cas, i de la m脿 de l鈥橢lisenda,聽psicol貌ga que ens ajudar脿 a enfocar la mirada en el que estem vivint.

馃専聽Acompanya聽Elisenda Pascual, psic貌loga formada amb Rebeca i Mauricio Wild, i fundadora del Projecte Acompanyament Familiar.

馃専聽Divendres 13 d鈥橝bril,聽聽de 17:30h a 19h.

馃専 Aportaci贸 econ貌mica:聽25 euros聽per fam铆lia. Les places s贸n limitades.

馃専 A l鈥橢spai Mima’m Matar贸.

Xerrada: Baby Led Weaning i Alimentaci贸 Conscient

馃専聽Us oferim una xerrada molt interessant relacionada amb l鈥檃limentaci贸 infantil!

馃専聽S鈥檃bordaran aspectes com:

– Alimentaci贸 complement脿ria, com i quan.
– El聽Baby Led Weaning.
– Esmorzars i berenars sans.
– H脿bits per una alimentaci贸 natural i saludable.
– Quins aliments formen part de la dieta d鈥檜n nen/a.
– On s鈥檃magaven el sucre i beneficis de reduir-lo.
– Qu猫 podem fer per millorar l鈥檃limentaci贸 dels nostres fills.
– Com actuar davant un ennuegament.

馃専聽La xerrada ser脿 a c脿rrec de la Laura Ripoll, infermera pedi脿trica, especialitzada en alimentaci贸 saludable i nutrici贸 infantil.

馃専聽El dissabte 14 d鈥橝bril, d鈥11h a 13h.

馃専聽Aportaci贸 econ貌mica:聽15 euros per fam铆lia. Places limitades.

馃専聽A l鈥橢spai Mima鈥檓 Matar贸.

Nou Taller de Massatge聽Infantil setmanal!

馃専 聽Amb el massatge infantil afavorim el contacte que nodreix, a nivell f铆sic i a nivell emocional, fomentant els vincles afectius.

馃専聽Un espai m脿gic de vinculaci贸 amb el teu nad贸, per aprende a fer el massatge infantil i poder compartir聽aspectes relacionats amb la crian莽a. A cada sessi贸 aprendrem a fer massatge a una part del cos i compartirem un espai de crian莽a.

馃専 Acompanya N煤ria Alsina, Mare, Doula, Educadora de Massatge Infantil聽i Creadora de l鈥橢spai Mima鈥檓.

馃専聽Taller setmanal, de 5聽sessions: inicia聽el dimecres 18 d鈥橝bril, finalitza el dimecres 9 de Maig, d鈥11:30h a 12:30h.

馃専 Aportaci贸聽econ貌mica: 95聽euros el Taller.

馃専 A l鈥橢spai Mima鈥檓 Matar贸.

Nou Curs de Preparaci贸 Respectuosa聽al Part i al Postpart

 

馃専 Mima’m forma part del Curs de Preparaci贸 Respectuosa al part i al postpart que es realitza al Centre m猫dic Rehastet de Matar贸.

馃専聽Aquest curs es pot fer en qualsevol trimestre d鈥檈mbar脿s, quan la dona/parella sentin que 茅s el seu moment per a fer-lo.

馃専聽El proc茅s de part 茅s instintiu i fisiol貌gic, i ens agradaria molt acompanyar-vos en la connexi贸 amb all貌 m茅s innat i m茅s fisiol貌gic de la maternitat i la crian莽a.

馃専聽Sigui quin sigui el tipus de part que esculliu,聽saber que fisiol貌gicament les dones i els nadons estan preparats per a passar per aquesta experi猫ncia,聽pot ser bo per a la dona/parella i l’infant.

馃専聽El paper del pare/parella聽茅s molt important i el seu rol es cuida i se’n parla durant tot el curs, animem a totes les parelles a assistir!

馃専聽Iniciem una nova edici贸, el proper dimecres dia 18聽d鈥橝bril.聽Els dies s贸n el dimecres 18, dilluns 23, dimecres 25,聽dimecres 2聽i dilluns 7 de Maig.

馃専聽Places limitades a 6 parelles, grup redu茂t.

馃専 Imparteixen聽N煤ria Alsina i J煤lia Viedma, fisioterapeuta especialitzada en s貌l p猫lvic i preparaci贸 al part.

馃専聽Aportaci贸 econ貌mica: Gratu茂t, m煤tua m猫dica. Tamb茅 es pot fer per privat, cost de la totalitat del curs: 150 euros, 5 sessions.

馃専 Al Centre M猫dic Rehastet, Matar贸.

Portes Obertes Espai Petit Mima鈥檓 i Mima鈥檓 Nad贸 Llavaneres

馃専聽Obrim les portes del nostres estimat Espai Mima鈥檓 a Llavaneres, el Petit Mima鈥檓 i Mima鈥檓 Nad贸, per tal que vingueu i ens pugueu con猫ixer de ben a prop.

馃専聽Petit Mima’m i Mima’m Nad贸 茅s un espai de conciliaci贸 laboral i familiar, amor贸s i de crian莽a respectuosa on acompanyem a Infants des dels 4 mesos fins als 3 any,聽de 8h聽a 18h, amb flexibilitat hor脿ria d’entrada聽i sortida.

馃専聽Un Espai d’acollida i acompanyament hol铆stic i global des del concepte d’Educaci贸 Respectuosa, on vetllem per les necessitats dels Infants, assegurant el benestar d’aquests a partir del joc, el respecte, la confian莽a, l’amor i la individualitat acompanyant des de la pres猫ncia i l’estar de l’adult, donant suport, sent accessibles i respectant els propis ritmes i tempos.

馃専聽脡s un Espai obert a les Fam铆lies, ja que desitgem que els Infants facin de l’espai una segona llar de confian莽a i confort. 脡s per aix貌 que per nosaltres 茅s molt important el per铆ode d’adaptaci贸 a l’Espai, tant per l’Infant com per la Fam铆lia.

馃専聽El Diumenge 22 d鈥橝bril, d鈥11h聽a 13:30h, obrirem les nostres portes per tal que pugueu聽veure els espais i con猫ixer el Projecte Pedag貌gic.

馃専聽A les 12h gaudirem i compartirem 聽la lectura d鈥檜n conte en fam铆lia i la can莽贸 que ens acompanyar脿 al dia a dia del Petit Mima鈥檓 per endinssar-nos en la festivitat de Sant Jordi.聽A m茅s, us presentarem el Drac del Petit Mima鈥檓, un Drac molt especial!!

馃専Per confirmar la vosta assist猫ncia podeu contactar al聽658.18.40.38聽o escriure a聽llavaneres@espaimimam.com.

馃専聽A l鈥橢spai Mima鈥檓 Llavaneres.

Propostes Mima鈥檓 Matar贸聽

馃専 Aprofitem per a recordar-vos totes les Propostes
que oferim a l鈥橢spai Mima鈥檓 Matar贸.

Productes de Crian莽a Respectuosa:聽聽Collarets de Lact脿ncia聽i de Porteig

馃専聽Estem encantats amb els nous collarets que ens han arribat de fusta de roure i cot贸 org脿nic, ideals per a que els nadons els manipulin, els llepin, i gaudeixin del seu tacte i gust naturals!! 鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍

馃専 Els podeu trobar聽a l鈥橢spai Mima’m Matar贸, i/o com sempre, fem enviaments a domicili!

I properament…

馃専聽Taller de Contes聽en Fam铆lia:聽divendres 27 d鈥橝bril.

馃専聽Curs 鈥淓l benestar energ猫tic dels nostres fills鈥:聽dissabte 28 d鈥橝bril.

馃専聽Nou Cap de Setmana de Preparaci贸 Respectuosa al Part i al Postpart en Parella:聽5 i 6 de Maig.

馃専聽Nou Curs聽Intensiu de Primers Auxilis:聽dissabte 12 de Maig.

馃専聽Nou Cap de Setmana en Fam铆lia:聽26 i 27 de Maig.

馃専聽Taller per a mares i filles 鈥淟a Primera Lluna鈥:聽聽diumenge 3 de Juny.

馃専 I com sempre, totes les nostres Propostes habituals, i moltes sorpreses m茅s!!!聽馃槏馃槏

馃専馃専馃専

馃専 Per a m茅s a informaci贸 de les propostes, o reserva de pla莽a d鈥檃lguna d鈥檈lles, pots respondre directament a aquest correu electr貌nic.

Moltes Gr脿cies!

Una Abra莽ada鉂わ笍

Equip Mima鈥檓

Volver arriba