La nostra proposta

Molts de vosaltres potser encara no heu marxat de casa per primera vegada amb els vostres fills i filles petits, i aquesta pot ser una bona ocasió per a provar-ho, en un entorn agradable i envoltats d’altres famílies que viuen el mateix moment que vosaltres. D’altres famílies potser sí que ja heu viscut l’experiència de marxar de cap de setmana amb els vostres fills/es, en aquest cas pot ser una experiència diferent i agradable el fer-ho acompanyats d’altres pares, mares, nens i nenes!

Què us oferim?

El que us oferim és un allotjament i una pensió completa per a tota la família amb infants fins a 6 anys (infants fins a 3/4 anys inclosos), en un entorn i en hotels rurals encantadors, en diferents zones de Catalunya.

Durant el dissabte i el diumenge que ens trobarem allà, des de Mima’m us oferirem diferents activitats i propostes com:

– Reflexologia Podal Infantil en família.

– Taller primers auxilis

– Massatge Infantil.
– Ioga per famílies.

– Sons i Mantres per meditar en família.

– Jocs en família.

– Experimentació amb materials i textures

– Espais Compartim de creixement i criança, amb xerrada relacionada amb la primera infància.

– Espai de Meditació.

– Espai de Relaxació i Mandales.

– Espai d’Infusió i Audició de Sons de Bona Nit abans d’anar a dormir.

– Cine Fòrum.

– Meditació Activa i Danses Contemplatives a la Natura.

– Contacte i interacció amb animals.

– I algunes sorpreses més!!!

Aquestes propostes són per a totes les famílies interessades, hagin o no hagin fet anteriorment un taller de massatge infantil o de reflexologia podal infantil, o alguna sessió de ioga. Les propostes són petits tastets de les Propostes Mima’m.

Tens alguna proposta a fer-nos?

Hi ha alguna activitat, proposta, xerrada, dinàmica que sentis que et pot venir de gust de fer aquest cap de setmana…? Pots fer-nos la proposta, i des de Mima’m valorarem si la podem incloure en el programa!!

On i quan?

Cada Cap de setmana el fem a un Hotel diferent de Catalunya. Tots ells són Hotels Encantadors, Acollidors, amb Habitacions dobles amb bany per a cada Parella.

Consulta’ns les properes dates i ubicacions!!

Els horaris: arribaríem el dissabte al matí, i ja faríem el dinar de dissabte, berenar, sopar, esmorzar i dinar de diumenge i acabaríem cap a les sis de la tarda del diumenge.  Les propostes i els tallers els ubicaríem durant els dos dies. Les famílies que finalment vinguin ja tindran els horaris i la programació de les dues jornades detallats.

El cost i la reserva de places

Tot el cap de setmana, amb l’allotjament, els àpats, les propostes i activitats, té un cost total de 295 euros per família (les famílies amb nens més grans de 3/4 anys, depèn de l’hotel, han de comptar amb un plus per infant, que inclou els seus àpats i el llit supletori).

Les places són limitades!

Per a fer la vostra reserva, podeu contactar amb nosaltres i us informarem com fer el pagament per a reservar la vostra plaça.

Desitgem que la proposta sigui del vostre interès, a nosaltres ens fa molta il·lusió poder-la gaudir amb tots vosaltres!! Cada Cap de setmana Mima’m és únic i moltes famílies repeteixen! No us ho perdeu!!

Per a més informació, si us plau, posa’t en contacte fent click aquí.

Consulta els horaris i ubicació de les propostes aquí.