skip to Main Content
Mima'm: 650 959 288 Llavaneres: 658 184 038 Mataró: 695 455 563

Aprofundint en l’acompanyament a la gestació i a l’inici de la vida

Què és?

Aquesta formació anual està organitzada en 9 seminaris que engloba alguns dels processos i aspectes més importants de l’Acompanyament a la Maternitat, Paternitat i Postpart, des d’una Mirada de Respecte cap a aquestes Etapes de la Vida.

Objectiu

Una Formació adreçada a Doules, Llevadores, Professionals Sanitàries, Assessores de Lactància i de Porteig, Professores de Ioga embaràs, Acompanyants Infantils i Familiars… Persones que dediquen la seva Vida o part d’Ella a acompanyar aquestes etapes vitals tan Sagrades i Importants. L’Equip Humà i Professional que us acompanya al llarg d’aquesta Formació són persones meravelloses, conscients, amb projectes personals en diferents àmbits, i amb un objectiu en comú: Caminar al vostre costat en aquest viatge d’aprofundiment en l’acompanyament.

Què oferim?

És una Formació amb places limitades a 25-30 persones per curs, i els seminaris són exclusius per a les persones assistents a la formació, per poder respectar la intimitat, cohesió i vinculació de les assistents i del grup. En acabar la Formació Anual es lliura un Certificat d’Assistència i Capacitació per les hores i els continguts realitzats.

Durant tota la Formació us oferim un espai de creixement i compartir en grup els dissabtes de 17h a 18h, per expressar el viscut i poder compartir en relació amb els acompanyaments que anem realitzant. Un grup de reflexió per a qui acompanya, per a qui ho necessiti i li vingui de gust: el Grup “acompanyant-nos per Acompanyar”.

Amb referents com Liliana Lammers, Ángeles Hinojosa, Laia Casadevall, Carlota Sala “Ninyacolorita”, Rous Baltrons, Gemma Guillamón “Porteig Natural”, Tanit Navarro, Imma Camps, Laia Grimau “Mamagotes”, Esther Pérez, Noelia Sánchez “Cor a Cor”, Blanca Lainez i Núria Alsina.

powered by Typeform
Back To Top