skip to Main Content
Mima'm: 650 959 288 Llavaneres: 658 184 038 Mataró: 695 455 563

Tallers i assessorament en portanadons

Què és?

Portanadó s’anomena a tot allò que facilita que el nadó estigui en contacte directe amb el cos de la mare, pare, familiar… El concepte inclou les motxilles, els fulars, Mei Tais, bandoleres, etc.

Segons el concepte del Continuum (Jean Liedloff), és fonamental que el nadó tingui una continuïtat entre la vida intrauterina i la vida extrauterina després del naixement.

Per aquest motiu, una de les coses que pot facilitar moltíssim l’adaptació del nadó a la vida fora de la panxa de la mare és precisament seguir en contacte amb el seu cos.

Què oferim?

Estem especialitzats en les motxilles ergonòmiques evolutives que ofereixen l’ergonomia del fulard i la versatilitat de la motxilla. Per tant oferim assessorament en portanadons: fulards elàstics, portanadons lleugers, motxilles ergonòmiques, samarreta de porteig, roba cobertura de porteig, complements per portejar…

També oferim tallers bàsics de porteig ergonòmic, enfocats a l’estiu i a l’hivern, per tal de conèixer els portanadons més apropiats a cada època de l’any, així com  els complements i accessoris que poden facilitar-nos el porteig en cada estació.

On, quan i quant costa.

Espai Mima’m de Mataró

Els assessoraments en qualsevol moment, en horari de botiga. Els tallers els anem programant periòdicament. Contacteu a nuria@espaimimam.com per a conèixer les properes edicions.

Gratuït, tant l’assessorament com els tallers.

Tornar
Back To Top