skip to Main Content
Mima'm: 650 959 288 Llavaneres: 658 184 038 Mataró: 695 455 563

Cursos de preparació respectuosa al part i al postpart

Què és?

És un curs per conèixer el més important relacionat amb el procés de l’embaràs, part, maternitat, paternitat i la criança d’una manera plena i conscient. Tots aquests processos són naturals i instintius, i és el que intentem transmetre-us amb els cursos que us oferim, una connexió amb allò més innat i més fisiològic de la maternitat i la criança.

Objectiu

Oferir-vos un acompanyament i una preparació pel part, i també pel post part i la criança. Sigui quin sigui el tipus de part que escolliu, saber que fisiològicament les dones i els nadons estan preparats per a passar per aquesta experiència, és  bo per a la dona/parella i l’infant.

Què oferim?

Dues opcions de curs:

Una estança intensiva de cap de setmana per tal de poder acompanyar-vos de forma teòrica i vivencial. El que us oferim és un allotjament i una pensió completa per a parella, en un entorn i un hotel rural preciós. Durant dos dies us proposem aprofundir i créixer en els següents aspectes: la gestació intrauterina i l’embaràs emocional, el part, la gestació extrauterina, les necessitats bàsiques de l’infant, el plor, el vincle, la lactància materna, alimentació complementària, el son, etc.

Els cursos de cap de setmana també poden fer-se sense l’opció d’allotjament i àpats, realitzant només el curs teòric i amb una petita pràctica.

Un curs setmanal, cobert per la majoria de mútues mèdiques, al centre mèdic Rehastet, dos dilluns, i tres dimecres, 5 sessions.

Les dues opcions poden fer-se en qualsevol trimestre d’embaràs, quan la dona/parella sentin que és el seu moment per a fer-lo.

Els grups són reduïts per tal de poder oferir qualitat i atenció personalitzada, i les persones que us acompanyaran en aquest curs són professionals molt implicades amb el món de la maternitat i la criança.

On, quan i quant costa.

Els caps de setmana es realitzen a l’Hotel El Jou, de Guardiola de Berguedà, un Hotel encantador, a la natura, amb habitacions dobles amb bany per a cada parella. En el cas de fer el cap de setmana sense allotjament, es realitza a l’Espai Mima’m Mataró. Aquesta proposta es realitza trimestralment.

El cost del cap de setmana és de 295 € per parella amb tot inclòs.

El cost del cap de setmana sense allotjament i el curs setmanal, si no teniu o us cobreix la mútua, és de 150€ per parella.

Consulta’ns les properes dates a través d’aquest correu electrònic: mailto:nuria@espaimimam.com

Back To Top