skip to Main Content
Mima'm: 650 959 288 Llavaneres: 658 184 038 Mataró: 695 455 563

Formació doula i acompanyant en primera infància i criança

Què és?

Aquesta formació anual està organitzada en 11 seminaris i engloba alguns dels processos i aspectes més importants de la maternitat, la paternitat i la criança, per les persones que sentin la necessitat d’acompanyar amb una mirada de respecte cap aquestes mirades etapes de la vida.

Objectiu

L’objectiu és que puguis créixer com a dona i com a mare, si ho ets. I al finalitzar, si així ho sents, podràs acompanyar com a Doula processos de gestació, embaràs i postpart. També podràs ser assessora de porta nadons i acompanyant de lactància materna, de processos de criança, com a mare de dia, etc. Si a més sents que aquest camí podria ser el teu projecte de vida i de professió, també podem aportar-te idees que t’ajudarien a crear el teu propi camí. L’equip humà i professional que us acompanyarà en aquesta formació són persones conscients, amb projectes personals en diferents àmbits i amb un projecte comú: caminar al vostre costat en aquest viatge de descobriment.

Què oferim?

Durant tota la formació us oferim el nostre acompanyament professional amb espais de tutoria i acompanyament. Així mateix, un cop finalitzada la formació oferim la possibilitat de poder realitzar algunes pràctiques d’acompanyament en el projecte Mima’m, en base a la necessitat de cadascuna de les persones assistents a la formació, sense que sigui un requisit per finalitzar la formació, sinó una proposta per qui vulgui conèixer el nostre projecte.

powered by Typeform
Back To Top