skip to Main Content
Mima'm: 650 959 288 Llavaneres: 658 184 038 Mataró: 695 455 563

Grup de criança 6-18 mesos i de creixement en família

Què és?

La criança és un procès de creixement constant. En el decurs de les vivències quotidianes ens plantegem la manera més respectuosa de poder acompanyar els nostres infants. Observar i respectar les seves necessitats, sovint ens confronta amb les pròpies i sorgeixen dubtes, es presenten reptes i, sovint, també dificultats.

Què oferim?

Dues opcions de grup i tribu:

Una trobada mensual per a pares i mares, un espai de creixement familiar. En principi els grups estan pensats per a adults només, ja que parlarem dels infants i no és respectuós fer-ho davant seu. També perquè de vegades pot ser que es proposin dinàmiques i les persones adultes necessitareu estar enfocades en vosaltres mateixes. Evidentment, si alguna família té un bebè amb LED (lactància exclusiva a demanda) és benvingut/da.

Un grup de criança per a famílies amb infants de 6 a 18 mesos, un espai on poder compartir el dia a dia de la criança i teixir una xarxa de vincles i interessos comuns.

Imparteix

Trobada mensual de creixement familiar: Elisenda Pascual, psicòloga i fundadora d’Acompanyament Familiar.

Grup de criança: Núria Alsina, mare, doula, especialista en primera infància i criança, assessora de porteig i lactància, mestra educació infantil.

 

On, quan i quant costa

Espai Mima’m Mataró

Trobada mensual de creixement familiar: el segon divendres de cada mes, de 18h a 19.30h. 25 euros per família.

Grup de criança: el primer i el tercer divendres de cada mes, de 17h a 18h. 5 euros per família.

Back To Top