skip to Main Content
Mima'm: 650 959 288 Llavaneres: 658 184 038 Mataró: 695 455 563

Novetats Juny 3

Vine a la Festa d’Estiu Mima’m de Fi de Temporada!!! 🐬🌞❤️

🌟 Mima’m celebra com cada any la Festa d’Estiu a les Piscines Municipals de Sant Andreu de Llavaneres, i ens encantaria compartir aquest dia amb Vosaltres!!
🌟 Compartir amb les Famílies que vau confiar amb Nosaltres als inicis ara fa 7 anys, les que heu caminat creixent al nostre costat dia a dia, les Famílies que us heu incorporat recentment, les que confieu en el Petit Mima’m per a deixar-hi els Vostres Fills i Filles, les que ens heu visitat a la nova Botiga de Mataró…
Cada un de Vosaltres feu possible que Mima’m camini dia a dia, així que ens agradaria molt veure-us i compartir aquest Festa!!✨❤️🙏🏻

🌟 Ens trobarem com ja és habitual a les Piscines de Llavaneres, per a gaudir d’un Dia molt Especial, i recordeu, que l’entrada a la Festa és Gratuïta!!☺️
🌟 Us detallem a continuació la Proposta de la Festa:
🐬 Dia: Diumenge 22 de Juliol.

🐬 Horari: de les 11h a les 18:30h.

🐬 Ubicació: Piscines Municipals de Llavaneres, al Passeig de les Alzines s/n (tres zones d’aparcament gratuïtes als voltants i una al Passeig Joaquim Matas)

🐬 Programa:

11h-11:30h: Benvinguts a la Festa!! Música i Dansa en Família. Tastet d’una sessió de Música en Família. Amb la Saray Sánchez.

11:30h-12h: Grup 1: Proposta d’Introducció a l’aigua per Infants fins a 12 mesos. Apropem-nos a l’aigua amb els nostres nadons, recursos, idees, jocs… per a fer-ho de manera amena i respectuosa. Amb en Jordi Abarca.

12h-12:30h: Grup 2: Proposta d’Introducció a l’aigua per Infants fins a 12 mesos. Apropem-nos a l’aigua amb els nostres nadons, recursos, idees, jocs… per a fer-ho de manera amena i respectuosa. Amb en Jordi Abarca.

12:30h-13h: Jocs en Família Passats per Aigua per Infants que ja caminen i fins a 5-6 anys! Una estona de dansa, cançons, jocs i diversió en Família, ben passats per aigua!! Amb la Saray Sánchez.

13h-15h: Estona de dinar i Espai de Migdiada i/o Relaxació a les Carpes amb Ombralls. Estona per gaudir lliurement de les Piscines i Espai d’Assessorament de Productes de Criança.

14:30h-15h: Ioga per a Dones, amb la Laura Cervera.

15h-15:30h: Grup 1: Ioga Mares i Nadons amb la Laura Cervera.

15:30h-16h: Grup 2: Ioga Mares i Nadons amb la Laura Cervera.

16h-17:30h: Presentació del llibre “Som la Llet” amb l’Alba Padró.

A les 18h: Animació Musical per a Nadons, Infants i Famílies. Un espectacle on els Infants hi tindran un paper actiu, i on gaudirem d’una experiència molt divertida!

 

🌟 Aspectes a tenir en compte:

– La Piscina té un aforament limitat, així que les famílies que tingueu clar que voleu venir, podeu reservar ja la vostra invitació!!! 😍😍😍😍

– El bar de la piscina oferirà uns menús especials per a nosaltres: Menú vegetarià o plat combinat. Cada un a 5 euros. Podeu fer la reserva del menú també quan reserveu la invitació. També podeu optar per a sortir a fora de les piscines a dinar, però si us hi quedeu farem més festeta i caliu!! 😉

– Per normativa de la piscina, no s’hi pot entrar menjar que no sigui pels infants, i s’ha de menjar a la zona indicada per a fer-ho. 🙏🏻

– Per a qualsevol consulta, per a reservar la vostra invitació i el vostre menú si és el cas, podeu fer-ho a responent a aquest mail o bé al 650959288 per whatsapp.

 

🌟 Moltes gràcies per aquests 7 anys de Vida!
És possible gràcies a Vosaltres!!
🌟 Seguim Caminant al Vostre Costat!❤️❤️❤️

I properament…

Última xerrada informativa sobre la Formació de Doula i Acompanyant en Primera Infància i Criança Mima’mdissabte 7 de Juliol.

🌟 Nou curs de preparació al part i al postpart: inici 11 de Juliol.

🌟 Nou Grup de Creixement en Família, amb Elisenda Pascual: divendres 13 de Juliol.

🌟 Market al Port Balís de Llavaneres: 14, 15 i 16 de Juliol.

🌟 Casalet d’Agost al Petit Mima’m de Llavaneres: tot l’agost de 8h a 16h, per Infants de 4 mesos a 3 anys.

🌟🌟

🌟 Per a més a informació de les propostes, o reserva de plaça d’alguna d’elles, pots respondre directament a aquest correu electrònic.

Moltes Gràcies!

 

Una Abraçada❤️

 

Equip Mima’m

Back To Top