skip to Main Content
Mima'm: 650 959 288 Llavaneres: 658 184 038 Mataró: 695 455 563

Taller de panera dels tresors

Què és?

És una proposta de joc adreçada als infants, sobretot de 6 a 10/12 mesos, ja que poden estar-se asseguts, però encara no es desplacen gaire del lloc. És una activitat d’exploració. Per fer-la cal omplir una panera de vímet (amb unes dimensions concretes) amb objectes d’ús quotidià, que podem trobar per casa, confeccionar, recuperar dels comerços o bé comprar. Es tracta de què els materials donin a l’infant referències precises de superfície, pes, temperatura, forma, color, olor, so, consistència, etc.

Objectiu

La finalitat és proporcionar estímul i experiència als cinc sentits de l’infant: la descoberta i el desenvolupament del tacte, el gust, l’olfacte, l’oïda, la vista i del sentit del moviment del cos.

Què oferim?

A part del taller en si, oferim un dossier amb informació teòrica, on expliquem l’origen de la Panera dels Tresors, el contingut pedagògic que té, com ha de ser i quins materials ha de tenir.

Inclou també la Panera com a recipient, amb les mides i les característiques concretes que ha de tenir. Us donem també alguns dels materials perquè us animeu a anar omplint-la.

On, quan i quant costa

 Espai Mima’m Mataró.

Proposta puntual. Divendres tarda o Dissabte matí. Consultar-nos per properes edicions.

Taller d’1:30h on s’expliquen les bases pedagògiques d’aquest joc evolutiu, i es pot adquirir la panera dels tresors.

45 € la sessió que inclou: el taller, el dossier, la panera i alguns dels materials de la panera.

Back To Top