Saltear al contenido principal

Per a mi, mima’m va ser LA DESCOBERTA REAL DEL MÓN DE LA MATERNITAT, un espai de feminitat entès en el millor i més tendre sentit de la paraula, on sentir-se embarassada i després mare és sentir-se realment poderosa, és la màgia més terrenal, és la natura més bàsica… A Mima’m em vau ajudar a connectar amb tot això.
I el meu fill, Nil: l’amor fet persona, l’amor amb ulls i somriure, les abraçades més minúscules però alhora les més grans que mai m’han fet! T’estimo Nil! quan ell va néixer per a mi va ser com si jo mateixa hagués tornat a néixer, en aquell instant! La vida començava de nou, com partint de zero, per a mi/nosaltres…

I tot, amb la Núria ben present en els meus pensaments… gràcies Núria!

La primera paraula que em ve al cap al pensar en el Mima’m és “vincles”. En el moment més important de la meva vida, però també probablement en un dels moments en què més vulnerable estava (i, ara veig que sense ser-ne del tot conscient) vaig arribar a un dels tallers de la Núria.

El que podia haver estat un simple “entreteniment” va derivar en un aprofundiment bestial de la meva visió sobre la criança, un reconeixement del meu sentit de la maternitat i, fins i tot, un reconciliament amb la lactància, amb mi mateixa, amb el Quim i amb el nostre part.

Mai tindré prous paraules boniques per agrair al Mima’m tot el que m’ha fet sentir, ajudant a aflorir sentiments, emocions i, sobre tot, paraules. “Posa-hi paraules”, diu sempre la Núria. I, com sempre, quanta raó té…

Gràcies per la teva mirada dolça. Gràcies per entendre sempre al Quim, per acostar-te a mi, per ajudar-me tant a comprendre’l més a ell com a descobrir-me més a mi mateixa. Gràcies per no jutjar mai i acompanyar-nos en el nostre camí com nomès tu saps fer: pràcticament de puntetes però amb una força brutal.

No em vull extendre gaire més. Només donar-te l’enhorabona per tenir la valentia de convertir la teva passió en la teva feina. Moltes mares i nens et portarem sempre al cor.

La meva filla Raquel i jo vam tenir molta sort; quan ella tenia 20 dies, vam conèixer a la Núria.

Aquelles 3 setmanes tant dificils a casa, dubtes, cansament i son, Cry no poder donar el pit… vam veure la llum !!

La Núria era tot comprensió, consells i ajuda, no pas jutjar.

Amb el primer curs de massatge infantil em vaig sentir tant a prop de la meva filla com ho volia a més de tenir una bona guia, consellera de llibres, portanadons, reflexologia, taller heurístic i cançons del falda!!

Jo li estic molt agraïda per la seva ajuda indirecte, però que ens ha guiat en l’educació de la Raquel.

Núria, que tinguis un bon estiu, molta sort, salut i moltissimes gràcies !!